ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΡΗΣ

ΝΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

Αγαπητοί γονείς και μαθητές, καλωσορίσατε στη σελίδα του φροντιστηρίου μας. Στόχος μας η καλύτερη δυνατή επικοινωνία μαζί σας και η διαρκής ενημέρωση για όλα όσα αφορούν τη λειτουργία και τις παροχές του φροντιστηρίου μας

Στο Φροντιστήριό μας προετοιμάζουμε τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές. Η απόλυτη εξειδίκευσή μας στο χώρο των φιλολογικών και οικονομικών μαθημάτων, καθώς και η πολυετής πείρα μας στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, θέτουν από νωρίς τις βάσεις της επιτυχίας και διευκολύνουν τη δουλειά του υποψηφίου.

Άλλωστε, οι επιτυχίες μιλάνε για εμάς: με εισακτέους στα τμήματα στρατιωτικών σχολών, όπως ΣΣΑΣ Νομικής, ΣΣΑΣ Οικονομικών, ΣΜΥ, στις παραγωγικές σχολές των Αξιωματικών και Αστυφυλάκων ΕΛ.ΑΣ, Πυροσβεστικής, αλλά και στα υψηλής ζήτησης Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας όπως η Νομική, Φιλολογία, Παιδαγωγικά Τμήματα, Αγγλική Φιλολογία, Ψυχολογία και Οικονομικά Τμήματα, αποδεικνύουμε τη σκληρή μας δουλειά.

Το Φροντιστήριό μας άλλωστε είναι και πιστοποιημένο συνεργαζόμενο κέντρο της UNICERT (σύγχρονου Φορέα Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού, πιστοποιημένου από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και διαπιστευμένου από τον Ε.ΣΥ.Δ, τα πιστοποιητικά του οποίου αποτελούν απαραίτητο εφόδιο για προσλήψεις στο ελληνικό δημόσιο και διαγωνισμούς Α.Σ.Ε.Π.), αποκλειστικού αντιπροσώπου του Πανεπιστημίου FREDERICK της Κύπρου ( με έδρα τη Λευκωσία, ενώ σχολές και τμήματα λειτουργούν και στη Λεμεσό), το οποίο προσφέρει στον ελλαδικό χώρο προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο (δια ζώσης – εξ αποστάσεως) ομοταγή με τα ελληνικά ΑΕΙ, αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ( Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης), με έξι (6) σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης. Επίσημες γλώσσες του Πανεπιστημίου είναι η Ελληνική και η Αγγλική) για την προώθηση των προγραμμάτων σπουδών του σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο (δια ζώσης και εξ αποστάσεως).

Κατανοώντας ταυτόχρονα την οικονομική συγκυρία, το φροντιστήριο μας στέκεται δίπλα στην ελληνική οικογένεια με αίσθημα ευθύνης, αναπροσαρμόζοντας τα δίδακτρα του στο πνεύμα της κρίσης και υιοθετώντας προνομιακή τιμολογιακή πολιτική για ειδικές ομάδες μαθητών (όπως έκπτωση διδάκτρων για ανέργους, πολύτεκνους, αδέλφια, μαθητές εκτός Βόλου, εγγραφή δύο μαθητών…) και επιβραβεύοντας την αριστεία (έκπτωση σε αριστούχους).

Ως μέλος του Συλλόγου Φροντιστών Μαγνησίας και της ΟΕΦΕ (Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος) συμμετέχουμε κάθε χρόνο στα Πανελλαδικά Διαγωνίσματα Προσομοίωσης για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Παράλληλα, μέσω ειδικών διαγνωστικών τεστ εντάσσουμε το μαθητή – τρια σε τμήμα ανάλογα με τις δυνατότητές του. Παρέχουμε οργανωμένο υλικό μέσω προσωπικών σημειώσεων αλλά και εκδόσεων Schooltime. gr ως επιστημονικοί συνεργάτες του site.

ü Ομοιογενή τμήματα

ü Δωρεάν έκτακτες ώρες διδασκαλίας

ü Σύγχρονα εποπτικά μέσα

ü Εβδομαδιαία προγραμματισμένα υποχρεωτικά διαγωνίσματα

ü Συνεχής ενημέρωση γονέων για τις πραγματικές επιδόσεις των παιδιών

Βόλος, Τοπάλη 15 (με Δημητριάδος)

Τηλ. Επικοινωνίας: 2421-0-23227 / 6976796234

Υπεύθυνοι σπουδών: Ιωαννίδης Άρης, Φιλόλογος,

Ντανοπούλου – Ιωαννίδου Όλγα

olgantanopoulou@yahoo.gr.

(Facebook, Iωαννίδης Άρης)

KANONIΣΜΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ


Κανονισμός Φροντιστηρίου
1.    Σε κάθε μάθημα απαιτούνται: τετράδιο εργασιών – σημειώσεων, σημειώσεις – βιβλία  Φροντιστηρίου, τα οποία θα διατηρούνται σε αρίστη κατάσταση, ώστε να είναι πολύτιμα εργαλεία στις επαναλήψεις του μαθήματος και παράλληλα να είναι δυνατός ο έλεγχος τους από τους διδάσκοντες καθηγητές.
2.    Τηρούμε ΑΥΣΤΗΡΑ το προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα ύλης σε κάθε μάθημα, με τα καθορισμένα τεστ και διαγωνίσματα. Τα επαναληπτικά διαγωνίσματα θα διενεργούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει δοθεί και η συμμετοχή όλων σε αυτά είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ  και άρρηκτα συνδεδεμένη με την εκπαιδευτική διαδικασία. Η προσέλευση των μαθητών θα ολοκληρώνεται 10 λεπτά πριν την έναρξη του διαγωνίσματος Μετά την έναρξη ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ η είσοδος των μαθητών στην αίθουσα.
3.    Η ώρα διδασκαλίας είναι 55-60 λεπτά (κι όχι 45 λεπτά)… Άρα, το μάθημα ξεκινά ακριβώς (π.χ. 3:00 το πολύ 3:05) κι όχι και τέταρτο (π.χ. 3:15)…
4.    Η προσέλευση των μαθητών στις αίθουσες διδασκαλίας, κατά την διάρκεια των μαθημάτων, πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν την είσοδο των καθηγητών. Σε περίπτωση καθυστέρησης πρέπει να  συντρέχει σοβαρός λόγος, ενώ  σε περίπτωση που ο μαθητής – τρια  απουσιάσει παρακαλούμε το ΓΟΝΕΑ – ΚΗΔΕΜΟΝΑ να ενημερώσει το Φροντιστήριο και όχι ο ίδιος ο μαθητής –τρια. Ενημερώνουμε πάντα τους γονείς σε ενδεχόμενη απουσία του μαθητή – τριας.
5.    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η λειτουργία και η χρήση ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ κατά την διάρκεια του μαθήματος. Κατά τη διάρκεια του παρουσίας του μαθητή – τριας στο χώρο του Φροντιστηρίου, οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν μαζί του μέσω του σταθερού μας τηλεφώνου.
6.    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά το ΚΑΠΝΙΣΜΑ σε όλους τους χώρους του ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ
7.    Επιβάλλεται η ΕΥΠΡΕΠΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ των μαθητών απέναντι στους καθηγητές, το προσωπικό του Φροντιστηρίου και τους συμμαθητές τους, στα πλαίσια του αμοιβαίου σεβασμού.
8.    Επιβάλλεται η διατήρηση των χώρων του Φροντιστηρίου, αλλά και οι κοινόχρηστοι χώροι  σε καλή κατάσταση και η αποφυγή πάσης φύσεως κακόβουλων ενεργειών.
9.    Σε περίοδο διαγωνισμάτων γίνονται ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ για την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών μας και στις σχολικές εξετάσεις.
10.                   Οι γονείς ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ για την πρόοδο των παιδιών τους:
α.  Με προκαθορισμένες συγκεντρώσεις 2 φορές σε μία πλήρη φροντιστηριακή χρονιά, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει δοθεί.
β.  Όποτε οι ίδιοι το επιθυμούν και για όποιον καθηγητή επιθυμούν μετά από συνεννόηση με την γραμματεία του Φροντιστηρίου.
γ.   ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ τηλεφωνικά από την γραμματεία του Φροντιστηρίου σε ώρα που εκείνοι επιθυμούν
δ.  Μέσω του ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ του μαθητή από την γραμματεία του φροντιστηρίου.
11. Τα δίδακτρα της  περιόδου είναι μηνιαία, ποικίλλουν ανάλογα με τις προσφερόμενες υπηρεσίες και καταβάλλονται το πρώτο 5 ήμερο κάθε μήνα. Αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρχει αδυναμία καταβολής των διδάκτρων στις προκαθορισμένες ημερομηνίες ή υπάρχει επιθυμία για διαφορετικού τύπου διακανονισμό, ο κηδεμόνας πρέπει ν επικοινωνήσει μέσω της Γραμματείας με τον υπεύθυνο του Φροντιστηρίου. Επίσης, κόβουμε αποδείξεις ανά δίμηνο, ενώ είναι υποχρεωτικό το ΑΦΜ ενός γονέα – κηδεμόνα, προκειμένου να αναγράφονται τα στοιχεία του στην απόδειξη παροχής υπηρεσιών του Φροντιστηρίου μας.
12.    Τα τμήματα του Φροντιστηρίου μας είναι κατά κύριο λόγο ομοιογενή ανάλογα με τις επιδόσεις των μαθητών. Η Διεύθυνση του Φροντιστηρίου διατηρεί το δικαίωμα ΑΛΛΑΓΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ σε κάθε μαθητή για λόγους ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ. Επίσης, διατηρεί το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ του μαθητή,  εφ’ όσον αυτός δεν ακολουθεί τον κανονισμό λειτουργίας του Φροντιστηρίου ή η επίδοσή του δεν είναι ικανοποιητική, παρά τις όποιες υποδείξεις.
13. Κάθε μαθητής μπορεί να επικοινωνεί προσωπικά με την διεύθυνση του Φροντιστηρίου για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την Φροντιστηριακή δραστηριότητα.


Σας ευχαριστούμε πολύ

Η Διεύθυνση του Φροντιστηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου