ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΡΗΣ

ΝΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

Αγαπητοί γονείς και μαθητές, καλωσορίσατε στη σελίδα του φροντιστηρίου μας. Στόχος μας η καλύτερη δυνατή επικοινωνία μαζί σας και η διαρκής ενημέρωση για όλα όσα αφορούν τη λειτουργία και τις παροχές του φροντιστηρίου μας

Στο Φροντιστήριό μας προετοιμάζουμε τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές. Η απόλυτη εξειδίκευσή μας στο χώρο των φιλολογικών και οικονομικών μαθημάτων, καθώς και η πολυετής πείρα μας στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, θέτουν από νωρίς τις βάσεις της επιτυχίας και διευκολύνουν τη δουλειά του υποψηφίου.

Άλλωστε, οι επιτυχίες μιλάνε για εμάς: με εισακτέους στα τμήματα στρατιωτικών σχολών, όπως ΣΣΑΣ Νομικής, ΣΣΑΣ Οικονομικών, ΣΜΥ, στις παραγωγικές σχολές των Αξιωματικών και Αστυφυλάκων ΕΛ.ΑΣ, Πυροσβεστικής, αλλά και στα υψηλής ζήτησης Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας όπως η Νομική, Φιλολογία, Παιδαγωγικά Τμήματα, Αγγλική Φιλολογία, Ψυχολογία και Οικονομικά Τμήματα, αποδεικνύουμε τη σκληρή μας δουλειά.

Το Φροντιστήριό μας άλλωστε είναι και πιστοποιημένο συνεργαζόμενο κέντρο της UNICERT (σύγχρονου Φορέα Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού, πιστοποιημένου από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και διαπιστευμένου από τον Ε.ΣΥ.Δ, τα πιστοποιητικά του οποίου αποτελούν απαραίτητο εφόδιο για προσλήψεις στο ελληνικό δημόσιο και διαγωνισμούς Α.Σ.Ε.Π.), αποκλειστικού αντιπροσώπου του Πανεπιστημίου FREDERICK της Κύπρου ( με έδρα τη Λευκωσία, ενώ σχολές και τμήματα λειτουργούν και στη Λεμεσό), το οποίο προσφέρει στον ελλαδικό χώρο προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο (δια ζώσης – εξ αποστάσεως) ομοταγή με τα ελληνικά ΑΕΙ, αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ( Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης), με έξι (6) σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης. Επίσημες γλώσσες του Πανεπιστημίου είναι η Ελληνική και η Αγγλική) για την προώθηση των προγραμμάτων σπουδών του σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο (δια ζώσης και εξ αποστάσεως).

Κατανοώντας ταυτόχρονα την οικονομική συγκυρία, το φροντιστήριο μας στέκεται δίπλα στην ελληνική οικογένεια με αίσθημα ευθύνης, αναπροσαρμόζοντας τα δίδακτρα του στο πνεύμα της κρίσης και υιοθετώντας προνομιακή τιμολογιακή πολιτική για ειδικές ομάδες μαθητών (όπως έκπτωση διδάκτρων για ανέργους, πολύτεκνους, αδέλφια, μαθητές εκτός Βόλου, εγγραφή δύο μαθητών…) και επιβραβεύοντας την αριστεία (έκπτωση σε αριστούχους).

Ως μέλος του Συλλόγου Φροντιστών Μαγνησίας και της ΟΕΦΕ (Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος) συμμετέχουμε κάθε χρόνο στα Πανελλαδικά Διαγωνίσματα Προσομοίωσης για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Παράλληλα, μέσω ειδικών διαγνωστικών τεστ εντάσσουμε το μαθητή – τρια σε τμήμα ανάλογα με τις δυνατότητές του. Παρέχουμε οργανωμένο υλικό μέσω προσωπικών σημειώσεων αλλά και εκδόσεων Schooltime. gr ως επιστημονικοί συνεργάτες του site.

ü Ομοιογενή τμήματα

ü Δωρεάν έκτακτες ώρες διδασκαλίας

ü Σύγχρονα εποπτικά μέσα

ü Εβδομαδιαία προγραμματισμένα υποχρεωτικά διαγωνίσματα

ü Συνεχής ενημέρωση γονέων για τις πραγματικές επιδόσεις των παιδιών

Βόλος, Τοπάλη 15 (με Δημητριάδος)

Τηλ. Επικοινωνίας: 2421-0-23227 / 6976796234

Υπεύθυνοι σπουδών: Ιωαννίδης Άρης, Φιλόλογος,

Ντανοπούλου – Ιωαννίδου Όλγα

olgantanopoulou@yahoo.gr.

(Facebook, Iωαννίδης Άρης)

ΑΡΧΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ


Φιλολογικό & Οικονομικό Φροντιστήριο Μ.Ε.
Ιωαννίδης  Άρης - Ντανοπούλου  Ιωαννίδου Όλγα

Αγαπητέ Γονέα,

Οι αυξημένες εξεταστικές απαιτήσεις αλλά και τα νέα γνωστικά και εκπαιδευτικά δεδομένα οδηγούν περισσότερο από ποτέ στην ανάγκη έγκαιρης, οργανωμένης και ουσιαστικής φροντιστηριακής προετοιμασίας.
 

Για ποιους λόγους θα σας προτείναμε να  επιλέξετε το φροντιστήριο μας και τι πρέπει να προσέξετε  προτού κάνετε την όποια επιλογή για το παιδί σας:
Ποιοι καθηγητές θα το διδάξουν
• Ποιες είναι οι επιτυχίες του κάθε σχολική περίοδο
• Ποια είναι η οργάνωση της δουλειάς του
• Ποιο είναι το βοηθητικό υλικό που παρέχειΗ εκπαίδευση είναι ένα κοινωνικό αγαθό, του οποίου την παροχή πρέπει   όλοι με κάθε μέσο  να προασπίσουμε . Το φροντιστήριό μας, λοιπόν, κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και σεβόμενοι την αγωνία κάθε γονιού για τη μόρφωση και την πρόοδο των παιδιών του, απαντά στην πολύπλευρη αυτή κρίση με:


·               Απολύτως εκπαιδευτικά – παιδαγωγικά κριτήρια και  μεθόδους προσαρμόσιμες στην ιδιαιτερότητα κάθε παιδιού

·               Χαμηλά  δίδακτρα (με επιπλέον έκπτωση 20% ) πλήρως εναρμονισμένα στις δυσκολίες της εποχής μας (διατηρούμε όσο γίνεται ψηλότερο το επίπεδο διδασκαλίας, όχι όμως και τα δίδακτρα μας). Τα χαμηλά δίδακτρά μας είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα του σεβασμού μας και της κατανόησής μας απέναντι στον Έλληνα γονέα, που πλήττεται οικονομικά από παντού… (H εποχή μας άλλωστε δεν είναι εποχή πλουτισμού, αλλά κατανόησης…)

·               Διατηρούμε το κοινωνικό μας πρόσωπο, προσφέροντας ιδιαίτερα χαμηλά δίδακτρα  σε ειδικές περιπτώσεις (άνεργοι, πολύτεκνοι…),  καθώς και σε μαθητές που επιβαρύνονται με επιπλέον έξοδα μετακίνησης (εκτός Βόλου)

·               Ιδιαίτερα για παιδιά που αποφασίζουν να δώσουν στον εαυτό τους μια δεύτερη ευκαιρία (καθώς όλοι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία), συμμετέχοντας ξανά στις Πανελλήνιες, θα σταθούμε δίπλα τους σ’ αυτή τη δύσκολη απόφασή τους, μέσα από ειδικά τμήματα αποφοίτων. Αντιλαμβανόμενοι δε, το ψυχικό αλλά και οικονομικό κόστος από την προηγούμενη  απόπειρά τους, καθιερώσαμε ειδικές προσφορές στο ύψος περίπου των μισών διδάκτρων.   

·               Πρωτότυπες μεθόδους που στοχεύουν στην κριτική σκέψη και μάθηση κι όχι στείρα αποστήθιση

·               Με αξιολόγηση των μαθητών μας μέσω εβδομαδιαίων υποχρεωτικών διαγωνισμάτων (επιπέδου γενικών εξετάσεων, για τη Γ’  Λυκείου), η βαθμολόγηση των οποίων πραγματοποιείται από δύο έμπειρους καθηγητές (Η μη συμμετοχή του παιδιού στα καθορισμένα διαγωνίσματα αποτελεί λόγο διακοπής της συνεργασίας μας μαζί του)

·               Με διαρκώς  ανανεώσιμες σημειώσεις (προσωπικές, όχι χειρόγραφες, αλλά μέσω υπολογιστή) που οδηγούν στις πύλες των πανεπιστημιακών σχολών

·               Με εισαγωγή της τεχνολογίας στην εκπαίδευση (οθόνη διαδραστική, Η/Υ,Blog, site, Facebook και άλλα εποπτικά μέσα), καθώς κανείς δεν πρέπει να αγνοεί τις προκλήσεις των νέων μέσων και άριστη υλικοτεχνική υποδομή, με σύγχρονους κλιματιζόμενους χώρους

·               Με ειλικρινή ενημέρωση του γονέα για τις πραγματικές επιδόσεις των παιδιών του, καθώς η ειλικρίνεια απέναντι στο γονέα είναι η βάση για την επιτυχία του παιδιού (παράδοση βαθμολογίας στους γονείς, μηνιαία ενημέρωση για τις επιδόσεις του παιδιού στα διαγωνίσματα, συνεχής επικοινωνία… ). Η επιτυχία του παιδιού αποτελεί για εμάς τη μεγαλύτερη υποχρέωση και συνάμα την καλύτερη διαφήμισή μας…Ο γονιός είναι ο πρώτος που πρέπει να ενημερώνεται για τις πραγματικές δυνατότητες, αλλά και αδυναμίες του παιδιού.

·               Με πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο πάνω στις πραγματικές ανάγκες του παιδιού και τις απαιτήσεις των εξετάσεων. Συγκεκριμένα, οι ώρες των μαθημάτων μας είναι τόσες, όσες πραγματικά χρειάζεται το παιδί για την προετοιμασία του. Το παιδί δεν είναι «μηχανή», αλλά ανθρώπινος οργανισμός με πολλές υποχρεώσεις κι ανάγκες. Το υπερβολικό «φόρτωμα» ωρών μόνο κακό μπορεί να του προκαλέσει κι απέχθεια προς το χώρο του φροντιστηρίου, αλλά και γενικότερη απέχθεια απέναντι στο διάβασμα. Οι επιπλέον ώρες (που κάποιοι υιοθετούν) βλάπτουν υπερβολικά το μαθητή, αλλά ωφελούν οικονομικά αυτούς που του τις επιβάλλουν…

·               Με ατομικές συναντήσεις – συζητήσεις με τους μαθητές μας, με κύριο στόχο την ψυχολογική υποστήριξη κι ενίσχυση τους, επειδή πιστεύουμε ότι η επιτυχία είναι συνάρτηση τόσο της διδακτικής πράξης και μάθησης, όσο και της ουσιαστικής ανθρώπινης σχέσης που αναπτύσσεται μεταξύ διδάσκοντος και μαθητών.

·               Με ολιγομελή – ομοιογενή τμήματα (στόχος μας να μη «συνθλίβεται» η προσωπικότητα του παιδιού μέσα στο «πλήθος» μεγάλων – ανομοιογενών τμημάτων),  καθιστώντας έτσι  το έργο μας πιο εύκολο και συνάμα πιο επιτεύξιμη την επιτυχία του παιδιού

·               Με ενημέρωση των μαθητών για τις εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης μέσων σεμιναριών ή προγραμματισμένων συναντήσεων, παρουσία ή όχι του γονέα

·               Δωρεάν έκτακτες ώρες διδασκαλίας όποτε κριθεί ότι είναι απαραίτητο τόσο σε τμήματα, όσο και σε μεμονωμένους μαθητές
    Επαγγελματικό προσανατολισμό και κατάλληλη πληροφόρηση για το μέλλον, συνεργασία στη
συμπλήρωση του μηχανογραφικού (χωρίς βέβαια επιπλέον οικονομική επιβάρυνση…)

·               Το κατάλληλα επιμορφωμένο και αυστηρά εξειδικευμένο σταθερό εκπαιδευτικό  προσωπικό στέκεται δίπλα στους μαθητές, ενισχύοντας στο μέγιστο τις δυνατότητες τους.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ τη σοβαρή δουλειά που γίνεται και την άμιλλα που αναπτύσσεται στα τμήματά μας, καθώς σ’ αυτά προγραμματίζεται η διδασκαλία της ύλης και ελέγχεται ο βαθμός μάθησης και η απόδοση κάθε μαθητή μέσα από συνεχείς γραπτές εξετάσεις και τεστ. Οι επιτυχίες των μαθητών μας στις εξετάσεις είναι αποτέλεσμα σωστής δουλειάς που βασίζεται σ’ ένα μελετημένο πρόγραμμα διδασκαλίας

Το Φροντιστήριο μας κατά τη διάρκεια της πολύχρονης παρουσίας του στέκεται πάντα πρωτοπόρο στην ολοκληρωμένη παρουσία των μαθητών,  διδάσκοντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης το σύνολο των φιλολογικών και οικονομικών μαθημάτων . Με συνέπεια, λοιπόν, στέκεται στο πλευρό των μαθητών, ώστε η συνέχιση των σπουδών τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να γίνεται πραγματικότητα. Και επειδή μόνο το αποτέλεσμα δικαιώνει τις προσδοκίες σας, είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε στα τμήματά μας.

Η σίγουρη επιτυχία διασφαλίζεται μόνο με έγκαιρη και σωστή προετοιμασία που επιτρέπει την κάλυψη των κενών, αλλά και την απαραίτητη εξάσκηση. Εξάλλου, οι γνώσεις που μεταφέρουν οι μαθητές από το Γυμνάσιο είναι αποσπασματικές, που τις αποκτούν με απομνημονευτικό τρόπο χωρίς να τις εμπεδώνουν. Αποτελούν, όμως, εξεταστέα ύλη για τις πανελλήνιες εξετάσεις της Γ΄ Λυκείου. Επομένως η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ είναι αδιαμφισβήτητη για τους υποψήφιους που έχουν απαιτήσεις για υψηλούς στόχους.
Φίλη μαθήτρια, Φίλε μαθητή
Πριν αποφασίσεις πού θα προετοιμαστείς ρώτησε να μάθεις για εμάς. Είμαστε βέβαιοι ότι κάποιος συγγενής, φίλος, γείτονας υπήρξε στο παρελθόν μαθητής μας.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΠΑΝΗΡΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

1ο σπουδαστήριο: Τοπάλη 15 – Δημητριάδος

2ο σπουδαστήριο: Κ. Καρτάλη 28 – Δημητριάδος

Τηλ. 24210-23227 , 6976796234                                                               

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου