ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΡΗΣ

ΝΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

Αγαπητοί γονείς και μαθητές, καλωσορίσατε στη σελίδα του φροντιστηρίου μας. Στόχος μας η καλύτερη δυνατή επικοινωνία μαζί σας και η διαρκής ενημέρωση για όλα όσα αφορούν τη λειτουργία και τις παροχές του φροντιστηρίου μας

Στο Φροντιστήριό μας προετοιμάζουμε τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές. Η απόλυτη εξειδίκευσή μας στο χώρο των φιλολογικών και οικονομικών μαθημάτων, καθώς και η πολυετής πείρα μας στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, θέτουν από νωρίς τις βάσεις της επιτυχίας και διευκολύνουν τη δουλειά του υποψηφίου.

Άλλωστε, οι επιτυχίες μιλάνε για εμάς: με εισακτέους στα τμήματα στρατιωτικών σχολών, όπως ΣΣΑΣ Νομικής, ΣΣΑΣ Οικονομικών, ΣΜΥ, στις παραγωγικές σχολές των Αξιωματικών και Αστυφυλάκων ΕΛ.ΑΣ, Πυροσβεστικής, αλλά και στα υψηλής ζήτησης Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας όπως η Νομική, Φιλολογία, Παιδαγωγικά Τμήματα, Αγγλική Φιλολογία, Ψυχολογία και Οικονομικά Τμήματα, αποδεικνύουμε τη σκληρή μας δουλειά.

Το Φροντιστήριό μας άλλωστε είναι και πιστοποιημένο συνεργαζόμενο κέντρο της UNICERT (σύγχρονου Φορέα Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού, πιστοποιημένου από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και διαπιστευμένου από τον Ε.ΣΥ.Δ, τα πιστοποιητικά του οποίου αποτελούν απαραίτητο εφόδιο για προσλήψεις στο ελληνικό δημόσιο και διαγωνισμούς Α.Σ.Ε.Π.), αποκλειστικού αντιπροσώπου του Πανεπιστημίου FREDERICK της Κύπρου ( με έδρα τη Λευκωσία, ενώ σχολές και τμήματα λειτουργούν και στη Λεμεσό), το οποίο προσφέρει στον ελλαδικό χώρο προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο (δια ζώσης – εξ αποστάσεως) ομοταγή με τα ελληνικά ΑΕΙ, αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ( Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης), με έξι (6) σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης. Επίσημες γλώσσες του Πανεπιστημίου είναι η Ελληνική και η Αγγλική) για την προώθηση των προγραμμάτων σπουδών του σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο (δια ζώσης και εξ αποστάσεως).

Κατανοώντας ταυτόχρονα την οικονομική συγκυρία, το φροντιστήριο μας στέκεται δίπλα στην ελληνική οικογένεια με αίσθημα ευθύνης, αναπροσαρμόζοντας τα δίδακτρα του στο πνεύμα της κρίσης και υιοθετώντας προνομιακή τιμολογιακή πολιτική για ειδικές ομάδες μαθητών (όπως έκπτωση διδάκτρων για ανέργους, πολύτεκνους, αδέλφια, μαθητές εκτός Βόλου, εγγραφή δύο μαθητών…) και επιβραβεύοντας την αριστεία (έκπτωση σε αριστούχους).

Ως μέλος του Συλλόγου Φροντιστών Μαγνησίας και της ΟΕΦΕ (Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος) συμμετέχουμε κάθε χρόνο στα Πανελλαδικά Διαγωνίσματα Προσομοίωσης για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Παράλληλα, μέσω ειδικών διαγνωστικών τεστ εντάσσουμε το μαθητή – τρια σε τμήμα ανάλογα με τις δυνατότητές του. Παρέχουμε οργανωμένο υλικό μέσω προσωπικών σημειώσεων αλλά και εκδόσεων Schooltime. gr ως επιστημονικοί συνεργάτες του site.

ü Ομοιογενή τμήματα

ü Δωρεάν έκτακτες ώρες διδασκαλίας

ü Σύγχρονα εποπτικά μέσα

ü Εβδομαδιαία προγραμματισμένα υποχρεωτικά διαγωνίσματα

ü Συνεχής ενημέρωση γονέων για τις πραγματικές επιδόσεις των παιδιών

Βόλος, Τοπάλη 15 (με Δημητριάδος)

Τηλ. Επικοινωνίας: 2421-0-23227 / 6976796234

Υπεύθυνοι σπουδών: Ιωαννίδης Άρης, Φιλόλογος,

Ντανοπούλου – Ιωαννίδου Όλγα

olgantanopoulou@yahoo.gr.

(Facebook, Iωαννίδης Άρης)

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΠΑΛ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ...


ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ  Μ.Ε.
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ  ΑΡΗΣ
ΝΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΟΛΓΑ
 
Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία των μαθητών Γ΄Λυκείου ΕΠΑΛ σε μαθήματα ειδικότητας (βλέπε τη λίστα πίσω) με τη μορφή τρίωρων εβδομαδιαίων ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ (σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές  των Πανελληνίων)πάνω σε καθορισμένη – προγραμματισμένη  κάθε φορά ύλη και συμμετοχή στον  Πανελλαδικό διαγωνισμό ΟΕΦΕ το μήνα Μάρτιο και Απρίλιο (εξετάσεις προσομοίωσης των φροντιστηρίων).
4 διαγωνίσματα μηνιαίως: κόστος 35 ευρώ/μήνα
Ειδικότερα, για μαθητές που έχουν επιλέξει τα οικονομικά μαθήματα (ΑΟΘ – ΑΟΔΕ), αναλαμβάνουμε την εβδομαδιαία προετοιμασία τους σε ολιγομελή τμήματα.
2 ώρες ΑΟΘ (εβδομαδιαίως) & 1 ώρα ΑΟΔΕ(εβδομαδιαίως), συμπεριλαμβανομένων των διαγωνισμάτων: κόστος 65 ευρώ/μήνα.
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 24210-23227, 6976796234
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΟΠΑΛΗ 15 - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ

Μαθήματα στην  προσφορά:

·         Ανθοκηπευτικές καλλιέργειες

·         Αγωγή Προσχολικής Αγωγής

·         Αρχές Επεξεργασίας τροφίμων

·         Βοηθητικά Μηχανήματα ΙΙ

·         Διαμόρφωση Τοπίου

·         Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ

·         Δομημένος Προγραμματισμός

·         Εγκαταστάσεις κλιματισμού

·         Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες

·         Ηλεκτροτεχνία ΙΙ

·         Ιστορία Νεότερου και Σύγχρονου Κόσμου

·         Μηχανές Εσωτερικής Καύσης

·         Μηχανές πλοίου Ι

·         Στοιχεία Ανατομίας – Φυσιολογίας

·         Στοιχεία Αιματολογίας – Αιμοδοσίας

·         Στοιχεία Παθολογίας

·         Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων

·         Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις

·         Συστήματα Ψηφιακών Ηλεκτρονικών

·         Τεχνολογία Εκτυπώσεων

·         Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων

·         Φυτική Παραγωγή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου