ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΡΗΣ

ΝΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

Αγαπητοί γονείς και μαθητές, καλωσορίσατε στη σελίδα του φροντιστηρίου μας. Στόχος μας η καλύτερη δυνατή επικοινωνία μαζί σας και η διαρκής ενημέρωση για όλα όσα αφορούν τη λειτουργία και τις παροχές του φροντιστηρίου μας

Στο Φροντιστήριό μας προετοιμάζουμε τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές. Η απόλυτη εξειδίκευσή μας στο χώρο των φιλολογικών και οικονομικών μαθημάτων, καθώς και η πολυετής πείρα μας στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, θέτουν από νωρίς τις βάσεις της επιτυχίας και διευκολύνουν τη δουλειά του υποψηφίου.

Άλλωστε, οι επιτυχίες μιλάνε για εμάς: με εισακτέους στα τμήματα στρατιωτικών σχολών, όπως ΣΣΑΣ Νομικής, ΣΣΑΣ Οικονομικών, ΣΜΥ, στις παραγωγικές σχολές των Αξιωματικών και Αστυφυλάκων ΕΛ.ΑΣ, Πυροσβεστικής, αλλά και στα υψηλής ζήτησης Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας όπως η Νομική, Φιλολογία, Παιδαγωγικά Τμήματα, Αγγλική Φιλολογία, Ψυχολογία και Οικονομικά Τμήματα, αποδεικνύουμε τη σκληρή μας δουλειά.

Το Φροντιστήριό μας άλλωστε είναι και πιστοποιημένο συνεργαζόμενο κέντρο της UNICERT (σύγχρονου Φορέα Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού, πιστοποιημένου από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και διαπιστευμένου από τον Ε.ΣΥ.Δ, τα πιστοποιητικά του οποίου αποτελούν απαραίτητο εφόδιο για προσλήψεις στο ελληνικό δημόσιο και διαγωνισμούς Α.Σ.Ε.Π.), αποκλειστικού αντιπροσώπου του Πανεπιστημίου FREDERICK της Κύπρου ( με έδρα τη Λευκωσία, ενώ σχολές και τμήματα λειτουργούν και στη Λεμεσό), το οποίο προσφέρει στον ελλαδικό χώρο προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο (δια ζώσης – εξ αποστάσεως) ομοταγή με τα ελληνικά ΑΕΙ, αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ( Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης), με έξι (6) σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης. Επίσημες γλώσσες του Πανεπιστημίου είναι η Ελληνική και η Αγγλική) για την προώθηση των προγραμμάτων σπουδών του σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο (δια ζώσης και εξ αποστάσεως).

Κατανοώντας ταυτόχρονα την οικονομική συγκυρία, το φροντιστήριο μας στέκεται δίπλα στην ελληνική οικογένεια με αίσθημα ευθύνης, αναπροσαρμόζοντας τα δίδακτρα του στο πνεύμα της κρίσης και υιοθετώντας προνομιακή τιμολογιακή πολιτική για ειδικές ομάδες μαθητών (όπως έκπτωση διδάκτρων για ανέργους, πολύτεκνους, αδέλφια, μαθητές εκτός Βόλου, εγγραφή δύο μαθητών…) και επιβραβεύοντας την αριστεία (έκπτωση σε αριστούχους).

Ως μέλος του Συλλόγου Φροντιστών Μαγνησίας και της ΟΕΦΕ (Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος) συμμετέχουμε κάθε χρόνο στα Πανελλαδικά Διαγωνίσματα Προσομοίωσης για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Παράλληλα, μέσω ειδικών διαγνωστικών τεστ εντάσσουμε το μαθητή – τρια σε τμήμα ανάλογα με τις δυνατότητές του. Παρέχουμε οργανωμένο υλικό μέσω προσωπικών σημειώσεων αλλά και εκδόσεων Schooltime. gr ως επιστημονικοί συνεργάτες του site.

ü Ομοιογενή τμήματα

ü Δωρεάν έκτακτες ώρες διδασκαλίας

ü Σύγχρονα εποπτικά μέσα

ü Εβδομαδιαία προγραμματισμένα υποχρεωτικά διαγωνίσματα

ü Συνεχής ενημέρωση γονέων για τις πραγματικές επιδόσεις των παιδιών

Βόλος, Τοπάλη 15 (με Δημητριάδος)

Τηλ. Επικοινωνίας: 2421-0-23227 / 6976796234

Υπεύθυνοι σπουδών: Ιωαννίδης Άρης, Φιλόλογος,

Ντανοπούλου – Ιωαννίδου Όλγα

olgantanopoulou@yahoo.gr.

(Facebook, Iωαννίδης Άρης)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ(ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ)


1.ΒΡΙΣΚΩ ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ (ΟΧΙ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΙΣΕΙΣ-ΟΡΙΣΤΙΚΗ,ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ,ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗ)
2.ΟΣΑ ΡΗΜΑΤΑ ΤΟΣΕΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
3.ΧΩΡΙΖΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ(ΧΡΟΝΙΚΟΥΣ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ,ΥΠΟΘΕΤΙΚΟΥΣ,ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΕΝΔΟΙΑΣΤΙΚΟΥΣ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΤΩΝΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΕΠΙΡΡΗΜΑΤΑ .
4.ΒΡΙΣΚΩ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΡΗΜΑΤΑ.ΑΝ <<ΠΕΣΩ>> ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΕΤΟΧΗ Η ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. (ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ)
5.ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣΑ.ΧΡΟΝΙΚΗ        ΑΦΟΥ
Β.ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ    ΓΙΑΤΙ
Γ.ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ        Ο ΟΠΟΙΟΣ
Δ.ΤΡΟΠΙΚΗ           ΟΝΤΑΣ
Ε.ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ    ΑΝ
ΣΤ.ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ     ΝΑ, ΟΤΙ      (ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ-ΑΚΟΥΩ-ΒΛΕΠΩ-ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ)
Ζ.ΤΕΛΙΚΗ     ΓΙΑ ΝΑ (ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΛΛΟΝΤΑ)
6.ΤΑ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΡΗΜΑΤΑ (ΧΡΗ,ΔΕΙ ,ΠΡΟΣΗΚΕΙ,ΔΟΚΕΙ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΡΗΜΑΤΑ (ΤΑ ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ)
7.ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ Η ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ-ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ ΡΗΜΑΤΑΕΙΜΙ,ΓΙΓΝΟΜΑΙ, ΦΑΙΝΟΜΑΙ,ΥΠΑΡΧΩ
8.ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ Η ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΕΣ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.
9 ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΙ
10.ΜΕΤΑΦΡΑΖΩ ΣΤΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΩ
11.ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕ ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ Η ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ-ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ
12.ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
13.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ  ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΜΕΤΑΦΡΑΣΤΟ.ΤΟ ΣΥΝΔΕΩ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
14. Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ. ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΛΗΡΕΣ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ.
15.ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ) ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΔΥΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΕΠΙΘΕΤΑ  Η ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ.
16.ΟΙ ΟΝΟΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ(ΕΙΔΙΚΕΣ ,ΕΝΔΟΙΑΣΤΙΚΕΣ, ΠΛΑΓΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΕΣ) ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ Η ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΡΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου